Prefabrikkerte bad og modulhus | Pris og informasjon

Vi deler produkter og prisene slik at du har noe konkret å forholde deg til:

Monolite Concrete

Eurocomponents prefabrikkerte baderomsmodul er et system for ferdig innredet baderom plassert som separate enheter inne i en bygningskonstruksjon. Baderomsmodulene leveres komplett med røropplegg, sanitærutstyr, elektriske installasjoner og er klargjort for tilkobling til vann- og avløpsnett. Modulene produseres med dimensjoner og sanitærutstyr som tilpasses det enkelte byggeprosjekt. Vekt: 760 kg 
pr. m2.

  • Pris fra og med: 5.900€ pr. stk.
  • Pris avhengig av størrelse og interiørvalg.
  • Frakt tilkommer.

Monolite Smart

Eurocomponents Mono-Light er et system for ferdig innredet baderom plassert som separate enheter inne i en bygningskonstruksjon. Baderomsmodulene har tettesjikt og keramiske fliser pa gulv og vegger. Modulene leveres komplette med sanitarutstyr, lysarmatur, stikkontakter og roropplegg som er klargjort for tilkobling til vann- og avlopsnett. Modulene produseres med dimensjoner og sanitærutstyr som tilpasses det enkelte byggeprosjekt. Vekt: 500 kg. Pr. m2

  • Pris fra og med: 5.900€ pr. stk.
  • Pris avhengig av størrelse og interiørvalg.
  • Frakt tilkommer.

HC Cabin

Eurocomponents HC kabin kan leveres både som «monlite smart» og «monolite concrete».
Vekt: Avhenger om Monolite Smart eller Monolite concrete blir valgt. (Handicap baderom) Passer for sykehus, seniorboliger og pleiehjem.

  • Pris: Fra og med 9.900€

Prefabrikkerte modulhus

Kan benyttes til: Boligblokker, Campinghus , Hoteller, Aldershjem, Barnehager, Skoler, Brakker

  • Priser fra og med 1500€ pr. m2
  • Montering inkludert

Om prosessen for å bygge prefabrikkerte

bad og modulhus

Design og Prosjektering:

Produksjonsprosessen starter med design og prosjektering av baderomskabinen. Dette innebærer å utarbeide detaljerte planer og spesifikasjoner for badet, inkludert utforming, inventar og materialvalg.


Materialer:

Når designet er ferdigstilt, bestilles og leveres nødvendige materialer til produksjonsstedet. Dette kan inkludere VVS-inventar, elektriske komponenter, fliser og andre materialer.


Produksjon:

Baderomskabinen produseres i fabrikkinnstillinger ved hjelp av samlebåndsteknikker. Vegger, gulv og tak monteres først, deretter installeres rørleggerarbeid og elektriske systemer, og til slutt monteres inventar og overflatebehandling.

Kvalitetskontroll:

Gjennom hele produksjonsprosessen undergår baderomskabinen strenge kvalitetskontroller for å sikre at den oppfyller nødvendige standarder for sikkerhet, holdbarhet og funksjonalitet.


Transport og Levering:

Når baderomskabinen er ferdig, pakkes den forsiktig og transporteres til byggeplassen. Avhengig av kabinens størrelse, kan den leveres med lastebil eller kran, og deretter løftes på plass.


Installasjon:

På byggeplassen installeres baderomskabinen av et team av dyktige fagfolk som kobler til rørleggerarbeid og elektriske systemer, og sørger for at kabinen er forsvarlig festet til bygningsstrukturen.


Sluttinspeksjon:

Etter at installasjonen er fullført, utføres en siste inspeksjon for å sikre at baderomskabinen er fullt funksjonell og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Ofte stilte spørsmål om baderomskabiner:

Er kvaliteten på baderomskabiner gode?

Ja, og i noen tilfeller enda bedre. En spesiell egenskap ved prefabrikkerte baderom er at de kan produseres i en kontrollert fabrikk, noe som sikrer høy kvalitet og effektiv produksjon. Dette kan redusere tiden og kostnadene som er forbundet med tradisjonelle byggeprosjekter og gi en raskere installasjon på byggeplassen. I tillegg kan prefabrikkerte baderom være mer miljøvennlige, da det kan redusere avfall og materialbruk på byggeplassen.

Kan man se at det er ferdigbygde bad?

Nei, innvendig i badet vil det se ut som et helt alminnelig baderom. Om forbruker ikke vet om det, vil de ikke kunne se det.

Usikker på om moduler er riktig for ditt neste prosjekt?

Vi har lang erfaring med plassbygde og prefabrikkerte bad og tar gjerne en prat med deg om ditt neste prosjekt.

Jon Henning Johnsen, CEO hos IceNortrading.

Jon Henning Johnsen

CEO/Medeier

Språk: Norsk og engelsk

Mob: +47 98229984

Auggust Augustsson, produktspesiealist plassbygde moduler, Icenoretrading

Agust Agustsson

COB/ Medeier

Språk: Islandsk, norsk og engelsk

Mob: +47 40548996